Сергій Притула

Сергій Притула

шоумен, телеведучий, волонтер

Я ніколи не працюватиму в Росії

І мені по-хе-ру на перехід Селезньова в “Кубань”

08.03.2016 19:53   Джерело: Соціальні мережі
Автор : Сергій Притула

Відомий український шоумен Сергій Притула поділився думкою про шанси України на Євро-2016 і розповів про своє ставлення до переходу Селезньова в "Кубань".

 

"Я нічого не думаю про перехід Євгена Селезньова в російський клуб. Уявляєте? Нічого! Я кожен день думаю про свою роботу, про колектив з 10-ти чоловік, який треба годувати, про поведінку сина в школі, про солдатів в АТО і те, що їм потрібно придбати і про зростання долара, який щомісяця ускладнює ці закупівлі, про реабілітаційний центр, який я утримую в Тернополі, про те, що мамі 3 операції зробили за 3 місяці, про те, що через зайнятість на роботі бачимося з дружиною по півтори години на добу, коли пізно ввечері сходимося додому… і тут я все це відставити і задуматися про перехід Селезньова у "Кубань". І мені по-хе-ру! Щоб здоровий був. Він багато зробив для збірної і для клубу. Ні ви не в його шкірі, ні я. Перейшов? Ну нехай він тим париться, а не ми! А я в Росію з гастролями не поїду. Ці дві орбіти просто не перетинаються. А знаєте чому? Тому що я на українській сцені працюю!

 

На Євро збираюся, але всі плани можуть зруйнувати зйомки. А шанси збірної… Якщо правильно налаштуватися – з групи вийдуть. Група не з легких. І я навіть не про німців. Поляки в групі зайняли 2-е місце, відставши від тих же німців "аж" на 1 очко. Зате примудрилися забити в груповому раунді на 9 м'ячів більше, ніж німці. Тобто, в середньому на 1 гол за матч. Ви чуєте, як це звучить: "поляки обійшли німців за показником забитих / пропущених". Фабіанські, Гжегош Крихов'як, Роберт Лєвандовські – ці прізвища мене бентежать. Думаю, "заруба" буде сильною. І Айріш не варто списувати з рахунків.

 

Вболіваю за тернопільську "Ниву"! А якщо говорити про "прем'єрку", то я все життя за "вісь добра" – Львів-Київ-Дніпро!

 

Я в тій чи іншій мірі знаю практично всю збірну. "Старших" трохи більше, "молодих" поменше. З "Дніпра" краще знаю Зозулю, оскільки, він теж активно займається волонтерською діяльністю і ми часто перетиналися по цій темі. Ще Федю знаю", – сказав Притула.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Соціальні мережі