Євген Рибчинський

Євген Рибчинський

депутат Верхвної ради України, митець, м. Київ

Я не пророк і тим не менше...

17.02.2016 20:27   Джерело: Українська правда. Блоги
Автор : Євген Рибчинський

Поділюся відчутим. 10 очевидних передбачень на цей рік:

1. Цього року остаточно завершиться російсько-український військовий конфлікт на Донбасі. Але РФ не відійде геть. Конфлікт надалі носитиме дипломатичний і гуманітарний характер. РФ зробить зачистку окупованих територій від місцевих ватажків терористичних формувань. Можна буде констатувати виникнення нового Придністров'я.

2. Яценюк якимось дивом досидить до кінця опалювального сезону. Після зняття його з посади і відкриття на нього низки кримінальних справ, Арсеній Петрович з сім'єю на невизначений термін покине Україну.

3. ВР VIII скликання приречений. Грядуть дострокові парламентські вибори, які відбудуться у вересні-жовтні цього року.

4. Саакашвілі буде активно набирати оберти і зайде у новий парламент з блоком свого імені у кількості близько 50 обранців. Разом з БПП і Самопоміччю він створить коаліцію і стане прем'єр – міністром України. Це призведе до протистояння державних інституцій і великого бізнесу, але стане початком реальних реформ.

5. Петро Олексійович не здасть жодну "свою" людину і буде змушений після відставки Яценюка приймати всі удари на себе. "Свої" його теж не розчарують, а от нове обличчя Саакашвілі в кінці року Петру Олексійовичу може дуже не сподобатися. Президент отримає в особі грузинського ізгоя найнебезпечнішого супротивника.

6. Після перевиборів у ВР де-факто буде даний старт президентської кампанії.

Найпомітнішими особами в ЗМІ будуть Юлія Володимирівна і, як не дивно, Віталій Володимирович. "Удар" отримає з грудня нове життя.

7. Володимир Кличко після бою-реваншу з Фьюрі, незалежно від результату, завершить свою боксерську кар'єру і піде в політику.

8. Економіка України восени нарешті кволо піде вгору.

9. В Криму почнеться збройне протистояння між російськими окупантами і кримськотатарським народом. Згодом буде велика гуманітарна катастрофа, яка призведе до численних жертв і обвалу російської економіки.

10. Восени країна побачить зовсім нові обличчя в політиці. Вони нестимуть нові ідеї і нові парадигми, і зрештою стануть підґрунтям для створення в Україні нових еліт.

11. Влітку буде прийнято рішення про відкриття в Україні протягом 5 років кількох американських військових баз. Буде даний старт для створення української професійної армії.

12. І з неприємного – можливі аварії на Запорізькій і Хмельницькій АЕС. Вони призведуть до перегляду всієї енергобезпеки країни. Одну зі станцій прийдеться закрити.

13. Весь рік, починаючи з квітня, над країною витатиме привид дефолту.

14. Частина олігархів терміново продаватимуть свій бізнес та медіаресурси. Дехто після низки скандалів емігрує з України.

15. І з приємного – ціни на шоколад залишатимуться стабільними)


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Українська правда. Блоги