«Університет громадянської активності» збере 25 активістів, волонтерів та АТОшників на тренінг у Рівном

12.09.2016 14:48   Джерело: RvNews
Опубліковано : Семен Палій

 

Громадська організація «Антикорупційний моніторинг» проводить соціальних тренінговий проект «Університет громадянської активності».  У його рамках впродовж восьми місяців проводитимуть комплекс тренінгів у Рівному, Острозі, Дубно, Вараші, Костополі, Здолбунові. Перші тренінги відбудуться у Рівному 18 та 29 вересня. Дати тренінгів в інших містах будуть повідомлені пізніше.

Учасниками навчання можуть стати лідери та учасники громадських організацій, ветеранських спілок, учасники АТО, активісти місцевих волонтерських об’єднань та ініціатив.  Участь у навчанні безкоштовна.

На даний момент до участі в тренінгу в Рівному зареєструвалися вже 25 учасників. Серед них – представники волонтерських спільнот, ветерани АТО, засновники локальних громадських ініціатив.

Однак реєстрація ще відкрита. Усі охочі можуть зареєструватися до участі. Для цього необхідно заповнити анкету: https://goo.gl/forms/U81ZPVHcQZ6lEiHv2

Тренерами «Університету громадянської активності» стануть відомі в області керівники громадських об’єднань, медіа тренери, зокрема, керівник ГО «За чесний тендер» Святослав Клічук, керівник громадської організації «Молодь – Діє» Віталій Примак.

Під час тренінгів учасники отримають знання та навички з наступних тем:  інструменти громадського контролю за роботою влади, особливості отримання публічної інформації, електронні сервіси громадського контролю, самоорганізація громадських ініціатив, оскарження дій чи бездіяльності органів влади, протидія та запобігання корупції на місцевому рівні. Також учасники ознайомляться з роботою місцевих правозахисних організацій та органів державної влади. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Проект здійснюється за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди учасників заходу не обов`язково збігаються з офіційною позицією уряду США.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews