Сергій Притула

Сергій Притула

шоумен, телеведучий, волонтер

Справою «Небесної сотні» так ніхто і не займається!

Сергій Притула: Я втомився мовчати!

30.12.2015 14:14   Джерело: Соціальні мережі
Автор : Сергій Притула

Дорогі мої українці!
Минає рік. Рік 2015-ий. Не простий, але і не найскладніший!!!
Рік, котрий відкрив нам очі на безліч речей!
Пишу цей пост не тільки як ФБ-блогер, але й як громадянин. У мене на сторінці 140 000 чоловік. Їм цікава моя думка. Так ось вона:

 
По-перше, справою «Небесної сотні» так ніхто і не займається! І це моя особиста претензія не тільки Генпрокуратурі, але, насамперед, ВО «Свобода»! Одразу після перемоги Революції Гідності ви мали «свого» Генпрокурора! Поки Фаріон розказувала про мову, а Мірошніченко товк морду керівнику НТКУ, ви мали можливість вершити правосуддя! Довершились до того, що я виходив у пікет під Генпрокуратуру, щоб притягти депутата Мірошниченка до відповідальності за побиття на робочому місці керівника НТКУ. Я не підтримував керівника НТКУ. Але засуджував методи усунення його з посади! Перед пікетом я зустрів пана Іллєнка (ВО Свобода) і запитав, якого хєра, маючи більшість у парламенті і «своїх» міністрів треба було не просто прийти і товкти морду пану Пантелеймонову, але й викласти це у ютюб, щоб кацапи могли на весь голос кричати про те, яка ж є насправді демократія в Україні після Революції?!?! У відповідь: «бе-ме, кремлівські агенти і т.д.». Усунення керівника НТКУ з посади вирішувалось одним розчерком пера!!! Фішка в тім, що посада голови НТКУ – не виборна! Це структура, яка живе за наші податки. Можновладці захотіли – звільнили! Захотіли – призначили! Все!
Не відволікайтесь! Потім було знято з Мірошніченка обвинувачення і тиждень тому, на площі Перемоги у Києві, Мірошніченко розсипався мені в компліментах, бо я один з небагатьох україномовних ведучих у цій країні. Я намагався пояснити йому, що він глибоко помиляється і, взагалі, проблеми країни лежать у іншій площині. Але екс-депутату було не до того. Побіг. Може тому, що я не відгукнувся на його ура-патріотизм, а може того, що стояв із хлопцями з 93-ї бригади, які йому попередньо трохи підправили мейк-ап на обличчі… хто зна…

 

По-друге, в мене є претензія до голови Уряду. Я вчора випадково перетнувся у ресторані з чоловіком, котрий емігрував з України в часи панування Яника і Азарова. Після того, як влада помінялась, чоловік спробував повернутись в Україну. Він не є олігархом, ба більше, середній клас. Мав своє підприємство, 50 чоловік у підпорядкуванні… сказав, що побори тільки зросли і він повернеться до Ізраїлю, де все прозоро, зрозуміло і його син, який відслужив у ізраїльському спецназі 3 роки є авторитетом, коротше… не зацікавили його теперішні реалії… а могла б бути інвестиція!
А ще є питання по виводу бізнесу із «сірого» в «білий» і чому ніхто не хоче цього робити, бо ви в сосенку вдарились із нарахуванням податків на зарплату, бо коли щоб виплатити людині зп 3000грн треба нарахувати 6000, то хто вам буде показувати зп у 20 000?! І нєфіг тут кричати про відсутність патріотизму! Люди готові віддавати 25-30%, але не 100!!!! А ще є питання про мою маму, яка живе у приватному будинку в Збаражі і опалює газом свій будинок і легенько охреніває, чому оплата за газ перевищує її пенсію і т.д. Достобіса претензій до голови Уряду.

 
По-третє, при усій повазі до Президента, але… Петро Олексійович… Ви штучно нагнітаєте ажіотаж там, де не треба. Особисто мені похєру Ваші «фабрики в Ліпєцку». Я навіть не знаю чи вони є, чи вони працюють і т.д. Але коли стоїть питання, кого призначити керівником ССО і весь волонтерський «фронт» Вам кричить: «Кривоноса»!!!!!!!! То які можуть бути питання?! Може призначите генерала «Толіка-Мопеда», який розказував минулого року, що до 20-го жовтня усі солдати будуть забезпечені теплою зимовою формою, а я возив її і в грудні і в січні?! І я не один! І ми, на відміну від Вашого (бо він і не наш і не солдатський) генерала, не брешемо! Бо нам немає чого цим займатись!

 
По-четверте… я спілкуюсь із десятками, сотнями хлопців, котрі воюють і повертаються із зони АТО. Клерки нижнього рівня мають розуміти, що «люстрація» почнеться не зверху, а з них. Кожен керівник ЖЕКу, чинуш міськради і т.д., має усвідомити, що з фронту повернулось багато хлопців. Більшість з них злі… бо хтось пройшов Зеленопілля, Карачун, Пєски, Станицю, ДАП і т.д., і досі не має статусу УБД, а якийсь сбушник чи воєнком заїхав на 3 дні у Краматорськ і отримав і УБД, і ділянку, і нагороду і все інше…
Дограєтесь, муфлони! Дограєтесь! Кому ще «муха» не прилітала в хату – дочекаєтесь! І знаєте що? Попри все верховенство закону, громадська думка буде на стороні того, хто цю «муху» активував! Бо ви так виховали суспільство – щоб вас ніхто не шкодував!!!
Я дуже довго стримував себе в питаннях критики «властьимущих», але вже втомився мовчати.
Зі всіма Оппоблоками і Відродженнями все зрозуміло. Комуняків немає. Ніби-то в парламенті всі ті хто треба, але…
Але є бажання на найближчу весну зробити перевибори. А перед тим прийняти кілька законів, які чітко формулюють відповідальність депутатів за:
– Відсутність на сесії!
– Голосування чужою карткою!
– Бійки у ВР!
– Мацання прем’єра за яйця (я відокремлено від бійок цей пункт пишу, раптом АрсПету це приємно, тоді будемо розглядати по іншій статті).

 

Поряд з цим я б прийняв ще один закон і вважаю, що він кардинально необхідний: людину, котру спіймали на продажі свого «голосу» на виборах – позбавляти права «голосу» пожиттєво! Таким чином ми, селекційно, отримаємо ту когорту людей, яка і має обирати владу, бо дорожить власним голосом!!!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Соціальні мережі