Олег Жак

Олег Жак

фінансовий аналітик валютних ринків, аналітик, Бізнес Компаньйон

Про фальшивомонетчика-ідіота і фальшиві купюри

03.01.2015 20:57   Джерело: TeNews
Автор : Олег Жак

Сьогодні побачив на офіційному сайті УМВС України в Тернопільській області інформацію, яка датована 7 жовтня про те, як правоохоронці боряться з незаконними валютними операціями.

 

Все ніби добре: суми, цифри, статистика... Не будемо говорити про те, що всі ринки в Тернополі буквально завішані табличками про КУПЛЮ/ПРОДАМ валюту — це тема окремої розмови, яку починати просто безглуздо. І не будемо виясняти чому безглуздо. Просто безглуздо — і на тому жирна крапка.

 

Повернемось до замітки. Після даних про вилучену валюту і кількість затриманих йде інформація про чоловіка з Чернівців, котрий пробував розрахуватись фальшивою купюрою 500 євро в... ОДНОМУ З ТЕРНОПІЛЬСЬКИХ МАГАЗИНІВ! Ось цитата з тексту:

"Під час проведення відпрацювань оперативники УДСБЕЗ затримали збувальника підробленої євровалюти.  36-річний мешканець Чернівців намагався розрахуватися в одному з тернопільських магазинів підробленою купюрою номіналом 500 євро..." 

 

Перебрав в голові всі торгові точки Тернополя та так і не знайшов такого магазину, де взагалі можна було б запропонувати валюту! Тим більше фальшиву. Колись в СРСР були "Каштани" і "Берізки", де іноземці могли платити валютою за товар, а наші громадяни жадними очима розглядати цей товар через вітрину.

 

Виникає питання: чи то просто фальшиві купюри дістались ідіоту, чи щось наплутали у міліцейському зведенні...  


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews