Василь Лабайчук

Василь Лабайчук

громадський діяч, Голова Тернопільської обласної організації ВО "Тризуб"

При владі залишились ті самі злочинці, але вони стали хитріші

21.01.2016 21:59   Джерело: Соціальні мережі
Автор : Василь Лабайчук

Розрекламоване кишеньковими ЗМІ життя «по-новому», як з’ясувалось, зовсім не схоже на цукерки фірми «Рошен». Кожного дня на неоголошеній війні гинуть найкращі, найідейніші сини України, кожного дня за гратами опиняються націоналісти, добровольці, комбати, волонтери, громадські діячі та просто незгодні з режимом внутрішньої окупації.


Фактично, в країні відбувається контрреволюція, реванш антиукраїнських сил. При владі залишились ті самі злочинці, з тією ж самою життєвою філософією, з якою вони існували за режиму Януковича. Але вони стали хитріші, вони вдягнули вишиванки, навчились співати Державний гімн та прикриватись Державним прапором. Більш того, опанували методи кремлівської пропаганди та технології маніпуляції громадською думкою.


А ті, хто 2 роки тому, стояв пліч-о-пліч на Майдані, розслабились, бо вирішили, що революцію довершено, почали «мірятись патріотизмом» та тягнути ковдру на себе.


Тим часом, антинародна система відновлювала та відтворювала себе, стабілізувалась, укріплювала свої позиції. Система знаходила слабкі місця націоналістичного руху, запускала в нього свої щупальця в особі «агентів впливу», розколювала потужні та згуртовані націоналістичні організації.


А коли почались нескінченні репресії, які блокували активність національно-визвольного руху, з’ясувалось, що олігархічно-кримінальний режим узяв реванш.


Але поки що в наших силах виправити ситуацію. Ми повинні вчитися на своїх помилках.

 

Єднаймося навколо ідеї Національної Революції, адже тільки разом ми зможемо вирвати політв’язнів із пазурів режиму, дати гідну відсіч зовнішнім ворогам України та знищити олігархічний режим внутрішньої окупації.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Соціальні мережі