Євген Рибчинський

Євген Рибчинський

депутат Верхвної ради України, митець, м. Київ

Портрет лідера нації

29.02.2016 10:43   Джерело: Українська правда. Блоги
Автор : Євген Рибчинський

Українській нації конче необхідний розвиток особистого потенціалу громадян і реалізація талантів кожного на благо країни.



Майбутнє держави не за юристами і не за економістами. Украіні потрібні інженери і програмісти, вчені і спортсмени, військові і філологи, геологи і будівельники, вчителі і психологи, токарі і сантехніки, механіки і навіть професійні прибиральники сміття. А також багато багато інших вкрай потрібних фахівців різноманітних галузей.



Яка користь від того, що більшість українських президентів мали економічну освіту? Хіба не вони загубили нашу економіку? Яка користь від десятків тисяч дипломованих юристів, яких щороку випускають українські вузи, якщо вони не в змозі судити чесно і справедливо, а ті, хто добралися до прокуратури, чинять безчинства і служать ненажерливій владі, а не власному народу?



Хто бачив портрет юриста у хаті друга або знайомого? Хто бачив портрет економіста в кабінеті будь-якого бізнесмена?



Особисто я бачив лиш портрет Тараса Григоровича Шевченка, вкритий рушником, у деяких хатах і кабінетах своїх знайомих. Шевченко був Поетом і каторжником, а не економістом і очільником держави! Крім того він блискуче малював, а не розводив бджіл або продавав цукерки. На стінах наших церков і квартир висять зображення розп'ятого проповідника, а не зухвалого князя, царя або президента.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог держави номер один



В історії людства найціннішими є не плоди цивілізації, як не дивно, а прості слова, викладені у Святому Письмі, які ми називаємо Біблією. Дівчині на побаченні хлопець читає вірші поета, а не цитує карла маркса, ніцше або гітлера. Син цілує мамі руки, міцно обіймає отця, тисне руку друга і кладе 20 грн в сумку незнайомій бабусі, бо він любить і співчуває, а не рахує і аналізує.



Якщо б Ісус аналізував поведінку людей і рахував, що з цього матиме, люди б ніколи не мали ані віри, ані надії.



Технократичний уряд з прагматичними парламентаріями не здатні змінити країну. Цинічна система перемелює геть усе і геть усіх. Змінити країну на краще зможе тільки любов вождів до свого народу і до своєі Батьківщини, а також вміння щодня приносити їй добровільну жертву. Без показухи і популізму.

 

ВСІ БЛОГИ ЄВГЕНА РИБЧИНСЬКОГО



Дивно, але кращим президентом США за усю історію було всенародно названо відомого голлівудського актора Рональда Рейгана. За час його правління статки кожного американця виросли в середньому на 40%. Кожного американця, а не купки ненаситних олігархів. Письменник Вацлав Гавел очолив Чехословаччину у найскрутніший для країни час, час національного самовизначення, і зробив чехів фактичними власниками своєі держави. А сам залишився таким же небагатим, як і був до того. Це йому належать крилаті слова: Краще 2 роки помилок ніж 20 років саботажу".

 

ВСІ БЛОГИ НА САЙТІ



Тому я більше ніколи на виборах вождя нації не проголосую ні за бізнесмена, ні за промисловця, ні за банкіра, ні за юриста, ні за економіста, ні за партійного робітника. Хай на вищому щаблі влади буде людина, яка відповідає таким чеснотам, як щедрість і справедливість, безкорисливість і жертовність, сумлінність і мудрість.



А якщо такої не трапиться, то й не трапиться світлого, справедливого та благополучного майбутнього.



Тож шукаймо з терпінням і любов'ю таку людину серед нас. І дай нам Бог її відшукати якнайшвидше!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Українська правда. Блоги