Перекрили дорогу, щоб їх почув Хомко

20.08.2015 14:00   Джерело: Рівне 1
Опубліковано : Анастасія Квітковська

Рівне 1

популярне


Рівняни протестують на вулиці Межова, яка веде до центрального ринку. Вони перекрили дорогу, аби нарешті мер міста їх почув і встановив односторонній рух на їхній вулиці.
Протестувальники вимагають, аби рух на їхній вулиці обмежили і встановили знак "односторонній рух".

 

"У нас вузенька вулиця, тому коли їде дві вантажівки, їм дуже важко розминутися, - скаржиться Микола Скорупський, який проживає на вул Межова. - Місця для пішоходів зовсім не залишається. Ми зверталися в УМВС України в Рівненській області, у відділення Державтоінспекції, там нам сказали, що зробити односторонній рух можливо, але Рівненський виконком повинен надати відповідний проект. Ми двічі зверталися туди, але наше прохання ігнорують. Сподіваємося, що акція допоможе нам вирішити проблему".

 

Автомобілісти ж незадоволені такою акцією, яка приносить їм незручності.

 

"Звичайно, що я не задоволений цією акцією, бо мені доводиться їхати довшою дорогою. Проте я навіть і згодний,щоб на Межовій встановили односторонній рух, - розповідає водій Микола. - Але для цього потрібно зробити нормально дорогу в об'їзд. Решта вулиць теж вузенькі, а дорога на них в гіршому стані".


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Рівне 1