Патрульні повернули батькам загублену дитину

Вчора, близько 15-ї години, патрульні отримали виклик через службу 102 про те, що на вулиці Шухевича пропала дитина.

11.12.2016 18:28   Джерело: RvNews
Опубліковано : Павло Жак

Прибувши на місце події, інспектори з'ясували, що 4-річна дівчинка вийшла з під'їзду, щоб на вулиці біля дому зустрітися з батьком, який мав відвезти її на заняття зі співів. Однак, батько повідомив, що коли підійшов до під'їзду, то дитини не було. Тому він одразу зателефонував на 102.

 

Усі екіпажі отримали орієнтування з детальним описом дівчинки. І вже через 15 хвилин полісмени помітили схожу за описом дитину, яка йшла, тримаючись за руку з літньою жінкою. Патрульні зупинилися та у ході спілкування з'ясували, що це й справді дитина, яку розшукують. Жінка розповіла, що помітила дівчинку, яка йшла сама по тротуару та поводила себе розгублено.

 

Слід зауважити, що дитина віддалилася від дому на відстань, близько 700 метрів і пояснила, що пішла сама, бо начебто знала дорогу. Патрульні відвезли дитину додому та передали батькам. З усіма учасниками пригоди провели профілактичну бесіду.

 

Патрульна поліція міста Рівного на своїй сторінці у facebook застерігає бути пильними та уважно слідкуйте за своїми малолітніми дітьми.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews