Лобове зіткнення двох автомобілів: постраждали семеро осіб

О пів на дев’яту вечора 25 вересня у Володимирецькому районі сталася дорожньо-транспортна пригода, в які постраждали двоє водіїв і п’ятеро пасажирів.

26.09.2016 15:32   Джерело: RvNews
Опубліковано : Павло Жак

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що на автодорозі між селами Любахи та Острівці, з невідомих поки причин, відбулося лобове зіткнення двох автомобілів: «Opel Combo» та «Kia Carens» під керуванням 19-річного та 18-річного жителів села Договоля і міста Вараш відповідно. Унаслідок ДТП водія «Opel Combo» госпіталізували у реанімаційне відділення Володимирецької центральної районної лікарні. Його 18-річний односельчанин керманич та четверо пасажирів «Kia Carens»: двоє 19-річних, 12-ти та 16-річна жителі Вараша з травмами різних ступенів перебувають у хірургічному відділенні ЦРЛ.
Попередньо обоє водіїв були тверезі.


За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Поліцейські проводять досудове розслідування і з’ясовують усі обставини ДТП.



Відділ комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews