Кліп про Рівне покажуть на Кіпрі (Відео)

02.09.2015 15:48   Джерело: vse.rv.ua
Опубліковано : Анастасія Квітковська

Фото: ого

популярне


Кліп Віктора Булиги та Станіслава Лозовського «Люблю музей» на цьому тижні показуватиметься в рамках міжнародного кінофестивалю у Перволії (Кіпр). 

 

А наприкінці місяця стрічку можна буде переглянути на київському ГОГОЛЬFEST 2015, де вона буде представлена у конкурсній програмі короткометражних українських фільмів ГО «СУК». Про це повідомляє "Ukrcinema".


 
Це ледь не перший вітчизняний музичний кліп, що популяризує музейну культуру. Ідея зняти таку стрічку виникла у Віктора Булиги ще у 1987 році, коли вони з братом,ще будучи студентами, проходили музейну практику у Ермітажі. Однак втілити її вдалося лише цьогоріч. 


 
Кліп фільмувався у Рівненському обласному краєзнавчому музеї (РОКМ), історико-культурному заповіднику Дубно, музеї історії сільського господарства Волині, Тараканівському (Дубенському) форті, а також Центрі дослідження і відродження Волині (Радивилів). 
 
 
«Загалом на зйомки пішло три дні. Ми назнімали більше години, з яких в результаті змонтували три з половиною хвилини... Вся робота над стрічкою проходила на ентузіазмі та майже своїм коштом», — згадує Віктор Булига.


 
Автор пісні, що звучить у кліпі — директор РОКМ Олександр Булига. Виконавці пісні та головних ролей у кліпі — Ніна Ніколаєва та Станіслав Лозовський, що також виступив і режисером. Оператор-постановник – Дмитро Максимчук, а композитор Сергій Зінчук.

 


 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: vse.rv.ua