Олег Жак

Олег Жак

фінансовий аналітик валютних ринків, аналітик, Бізнес Компаньйон

Доки московські попи будуть диктувати свої умови?

15.12.2015 22:43   Джерело: TeNews
Автор : Олег Жак

Питання виникло якось спонтанно і випадково. На очі попалась замітка на сайті "Тернополяни", що в Шумському районі знов конфлікт між московськими попами-запроданцями (як ще можна назвати тих, хто підтримує агресора) і Київським патріахатом.

 

Якось дивно воно виходить... Україна потерпає від російської агресії, на сході держави гинуть наші хлопці, щоб ця змоскалячена зараза не просунулась далі. Люди збирають копійки, щоб підтримати тих, хто своїм життям і здоров’ям стримує навалу.

 

В той самий час, тут правлять бал і диктують свої умови прислужники московського патріархату! Це як таке взагалі можливе, щоб між двома воюючими державами в тилу однієї з них сиділи заслані козачки ворога і ще й свої права відстоювали!

 

Звичайно, можна сказати, що церква не має до того ніякого відношення, що це вільне віросповідання… Так! Але коли московська наволоч вбиває українців, а московські попи в Україні ще ні разу і ні слова не сказали, що потрібно вирішувати питання іншим шляхом, а тільки сидять і жруть український хліб і при тому ще й встановлюють свої правила — то вже занадто! Хай виступлять разом з українськими священиками і покажуть на прикладі, що віра має єднати людей! Чого мовчать? Кіріл не дозволяє?

 

Я розумію, що головний принцип росіянина: де я — там і Росія… Але треба мати совість! Роками сидить на українській землі, жре хліб, отримує зарплату і пенсію, а два слова зліпити до купи на мові того народу, що його годує – ну ніяк не може! Може то просто тупість вроджена?

 

Якщо так, то яке право мають ті московські прихвостні в рясах вчити нас розуму?  


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews