Ігор Турський

Ігор Турський

місцеве самоврядування

"Смертники": дорога в Європу чи на вокзал?

08.01.2015 12:12   Джерело: TeNews
Автор : Ігор Турський

Яким би не було віросповідання людини, вона все одно залишається розпорядником лише свого життя. Вбивати когось під приводом помсти за "свого" Бога - неприпустимо.

 

Так, стрілянина в редакції французької газети «Charlie Hebdo» забрала більше десятка життів. І, як на мене, тут, попри нібито помсту радикальних ісламістів за карикатури вбік Ісламу, пристуння звичайна політика і боротьба за владу на чужій території в "ім'я релігії".

 

Згадайте, не так давно, в Автралії терористи зі зброєю захопили 40 осіб в одному з кафе в центрі Сіднея. Після чого, влада країни заявила, про підвищений рівень терактів в Автралії. Чому підвищений: бо зрозуміла, що на власній території перебуває багата представників "Ісламської держави", які тепер не просто "гості", а претинденти на владу і навіть життя місцевих жителів.


Лише в 2004 році ісламісти скоїли 651 теракт, в яких загинуло 1907 осіб.

 

Зрозуміло, що втручання ісламу в життя країн з уже сформованим менталітетом, віросповіданням та політичною системою веде лише до терактів. Насправді, напад на «Charlie Hebdo» цілком "випадковий", бо замість неї, ціллю ісламістів могло стати що-завгодно.

 

І, на жаль, більшу вину за це несе якраз вічна ліберальність Європи, яка за ширмою "розуміти кожного", не бачить плачевних наслідків.

 

Ісламісти мають повернутися на свою історичну батьківщину жорстко і безповоротно. За одними терористами, прийдуть інші, і так буде постійно.

 

Так, ставитись до «Charlie Hebdo» можна по-різному. Окрім ісламу, журналісти активно жартували і над іншими релігіями. Але, чомусь, лише ісламісти жорстоко розправились з ними.

 

Цивілізоване суспільство має нарешті розставити пріорітети: далі панькатись зі "смертниками" і ледь не щотижня проголошувати дні жалоби за жертвами терактів, чи нарешті вказати на двері всім представникам "ісламського світу" .


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews