Скляний корпус - стиль чи проблема для користувачів телефонів

13.03.2024 14:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Тарас Жак

У наш час смартфони мають бути не лише функціональними, а й дуже стильними. Форма телефону, якість виготовлення і використовувані матеріали мають відповідати останнім тенденціям. Зараз великою популярністю користуються пристрої зі скляною кришкою. Крім кількох явних переваг, у них також є один дуже великий недолік - низька міцність. Дізнайтеся, чому скляна задня панель телефону являє собою великий ризик.

Висока ціна за гарний дизайн

 Скляні елементи здебільшого використовуються у флагманських моделях, наприклад, в айфон 13 встановлено такi https://www.aks.ua/catalog/zadnie-kryshki/brand/apple/model-telefona-apple/iphone-13. Купуючи такий телефон, ми хочемо, щоб він виділявся серед інших смартфонів. Скляні кришки виходять надзвичайно стильними, блискучими і барвистими. Варто визнати, що такий виріб справляє приємне враження, але що привабливіший телефон, то більше не хочеться ховати його в чохол. На жаль, більшість користувачів забувають про одне. Градієнт, нанесений на задню скляну кришку, або її дивовижний блиск ніяк не захищають елемент від ушкоджень.

Чому сервісмени не люблять скляні вироби?

 Іноді доводиться звертатися до сервісного центру з обслуговування телефонів. І перше, що чує клієнт від спеціалістів з обслуговування - ризик пошкодити задню кришку під час ремонту? Цей тип заслінки акумуляторного відсіку - справжнє прокляття для будь-якого майстра. Скло дуже крихке, один невірний рух і елемент може бути пошкоджений. Тріщини і відколи напилення - це найпопулярніші дефекти, які виникають під час спроби розкрити телефон.

Пластик такий самий проблемний, як скло?

 Не тільки скляна задня кришка може виявитися пасткою для сервісних спеціалістів, які бажають відремонтувати телефон. Переважна більшість популярних смартфонів мають так звану моноблочну конструкцію. Вони зроблені з пластику і добре захищені виробником від небажаного розкриття. Будь-яка спроба розкрити корпус може закінчиться поломкою, тому завжди потрібно бути готовим купити нову кришку. Для смартфонiв Apple шукайте тут https://www.aks.ua/catalog/zadnie-kryshki/brand/apple. Річ у тім, що панелі кріпляться до рамки телефону не за допомогою засувок, а клей по всьому периметру змушує добряче помучитися, щоб не зламати крихкий елемент. Тому ремонт слід довіряти тільки фахівцям.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews