Рівненська художниця Ольга Теренчук відкрила «TEREN art studio» (фото, відео)

16.01.2024 21:51   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Мистецтво лікує – і це беззаперечний факт. У Рівному відбулося відкриття «TEREN art studio»! Художниця з багаторічним досвідом Ольга Теренчук створила світлий комфортний простір, де можна творити за допомогою різноманітних засобів - акварель, акрил, полімерна глина. Мрію створити власну студію плекала давно – і ось цей день настав.

null
На фото: керівниця «TEREN art studio» Ольга Теренчук

Під час відкриття презентували виставку «На ТЕРЕНАХ ТВОРЧОСТІ» - це роботи вихованців, для кого малювання - невід‘ємний процес розвитку та реабілітації. Свої роботи представили юні художники Володимир Горошко, Анжеліка Косинська, Марина Усенко, Микола Муляр, Євгенія Литвиненко, військовий Ігор Павлюк та інші.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

Присутні вітали засновницю "TEREN art studio", дарували квіти, дякували за науку та навіть присвячували пісні. Для родин, які виховують діток з особливостями, творчі заняття з Ольгою Теренчук – ковток свіжого повітря, реабілітація та соціалізація. Наприклад, Марину Усенко вже знають далеко за межами Рівного, а її фігурки з полімерної глини знаходять відгук і в дітей, і в дорослих. Дітям важливо не просто творити, але вчитися й спілкуватися, а для цього педагогу важливо знайти підхід до кожного.

null
 

 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

«У ці темні, страшні часи має бути більше світла, добра, краси, а "TEREN art studio" - це про тепло наших сердець, про творчість, натхнення та самореалізацію», - каже Ольга Теренчук. У планах "TEREN art studio" не тільки навчання, але й виставки, майстеркласи та інші події.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

Ольга Теренчук запрошує долучатися митців та педагогів, щоб разом наповнити студію добром і світлом.

"TEREN art studio" – м. Рівне, вул. Студентська, 18 Телефон: +38 (095) 00 54 255


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews