Як позичати гроші без офіційної роботи?

30.11.2023 22:37   Джерело: RvNews
Опубліковано : Тарас Жак

Чимало українців мають дохід без офіційного працевлаштування. Людина може отримувати грошову допомогу, соціальні виплати, неофіційну зарплату або бути фрілансером. Але такі тіньові виплати викликають обмеження щодо проведення банківських операцій. І якщо виникли фінансові труднощі й знадобилися гроші, у банку їх взяти не вийде. Банківські установи під час оформлення позики вимагають довідки про доходи за останні місяці з місця роботи. Того, хто не має відповідного документа, кредитувати не будуть. Але це не означає, що без офіційного працевлаштування взяти гроші у борг неможливо. Крім банківського фінансування є інше, більш надійне та доступне джерело кредитування – мікрозайм. Мікрофінансова організація Кача характеризується лояльністю до клієнтів. Звернувшись на сайт компанії, можна без жодних складнощів і бюрократії взяти кредит безробітному.

Кому може стати в пригоді послуга мікрокредитування?

Мікропозика як варіант підходить тим людям, які не можуть пред'явити довідку про доходи, мають зіпсовану кредитну історію, непогашені борги. Підходить мікрофінансовий інструмент і тим, кому потрібно отримати гроші в максимально короткий період, а сума позики при цьому не дуже велика. Клієнтами МФО стають студенти, пенсіонери, безробітні, домогосподарки, підприємці, які не афішують свій бізнес, військовослужбовці, особи, які належать до соціально незахищених верств населення. 

По суті, будь-яка людина, яка є громадянином України і досягла віку 18 років, може оформити кредит цілодобово https://kachay.com.ua/kredyt-czilodobovo. Вона має проживати на території країни, мати документ, що засвідчує особу, та податковий номер. Статус позичальника, рівень його доходу та зайнятість значення не мають при винесенні рішення про кредитування. Крім паспорта та ІПН у заявника має бути банківська картка, видана на його ім'я. Кредитні кошти будуть зараховуватися на картку, і щоб проблем з її верифікацією не виникло, вона має бути з актуальним терміном дії та позитивним балансом.

Кредитування у МФО: його переваги

  • Один із головних показників вигоди мікропозики є оперативність її оформлення. Позичальнику не треба витрачати час на відвідування офісу фінансової компанії, стояти в черзі, щоб потрапити до фахівця, на перевірку та очікування рішення. Весь процес від подання заявки та надходження кредитних коштів на картку займає від сили 15 хвилин.
  • Оформляти онлайн не просто зручно, а ще й доступно цілодобово. Коли гроші потрібно терміново, їх можна взяти незалежно від часу. Кредитний сервіс надає фінансові послуги 24/7, без вихідних та перерв.
  • 99% поданих заявок на мікропозику схвалюються. Відмова може прийти у разі некоректно заповненої заявки, помилково вказаних даних, невідповідності умовам МФО.
  • Мінімальна відсоткова ставка для нових клієнтів. Позичальник, який вперше оформлює позику в Кача Гроші, майже не переплачує за користування кредитом. Для постійних клієнтів компанії-кредитора діють інші пільгові пропозиції.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews