Команда Романа Іванісова піклується про ветеранів

08.05.2023 12:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Народний депутат від Рівненщини Роман Іванісов пише на своїй сторінці у FB^
"У ці дні згадуємо події Другої світової війни, вшановуємо героїзм і самовідданість воїнів і мирних жителів, які боролися з нацизмом. У моєму виборчому окрузі проживають ветерани тієї війни (дай Бог їм здоров‘я), і їм завжди є, чим поділитися з нашою командою. До прикладу, Пукасу Іософату Миколайовичу, жителю Корнинської громади, нещодавно виповнилося 99 років. Він розповідав, що під час окупації роту, в складі якої чоловік служив кулеметником, в лісі оточили німці. Зі 120-ти солдатів вижити змогли лише п’ятеро, в тому числі командир роти, якого поранений Іософат мужньо тягнув на своїх плечах багато кілометрів у пошуку медичної допомоги.
null
Декілька разів на рік ось вже четвертий рік поспіль ми відвідуємо стареньких, привозимо продукти, спілкуємося. Звісно, говоримо і про сьогоднішній терор українців з боку нащадків тих, хто пліч-о-пліч з 1939-го року йшов з ними у бою.
 
Наші поважні ветерани шоковані війною в Україні. Те, проти чого вони відважно бились, повернулось: так само жорстоко і підступно. Але так само, завдяки героїзму, сміливості, сталевій волі наших захисників і захисниць, ми виборюємо мир на власній землі і Перемогу над сучасним нацизмом, якому є визначення «рашизм».
Ми завжди пам‘ятатимемо внесок кожного українця у Перемогу над нацизмом і вшановуватимемо пам‘ять кожного, чиє життя забрала війна. Низький уклін нашим ветеранам!".
 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews