Працівницю відділу соціальних об’єктів Хмельницької АЕС відзначено нагородою волонтера

01.04.2023 22:19   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Любов Кухарчук (ВСО) отримала Почесну грамоту ВП ХАЕС та відзнаку «Все буде Україна» за активну підтримку Збройних сил України та участь у волонтерському русі.

Генеральний директор ВП ХАЕС Андрій Козюра та голова ППО ВП ХАЕС Михайло Гук подякували працівниці за її благородні вчинки, які наближають Перемогу.

Любов Кухарчук постійна учасниця благодійних ініціатив, акцій та проєктів ВСО. Працівники відділу не втомлюються підтримувати захисників, готуючи смаколики для продажу на благодійних ярмарках або для відправки військовим. Опікуються місцевим реабілітаційним відділенням. Збирають кошти, щоб придбати необхідне обладнання, спорядження, одяг та засоби для захисників.

До волонтерської діяльності Любов Миколаївна залучила й родину. Її чоловік виготовив пічки-буржуйки, а матеріали для виготовлення придбали працівники відділу.

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews