Вболіваю за Рівне та Україну, - Богдан Гапяк

20.03.2023 08:03   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Сьогодні відзначає свій перший 60-літній ювілей відомий у Рівному бізнесмен, громадський діяч та меценат, співвласник одного з найбільших виробничих підприємств міста – Фабрики нетканих матеріалів - Богдан Володимирович ГАПЯК.

null
 

Богдан Володимирович родом з Волині, після того як закінчив із золотою медаллю школу, вступив до Львівського державного університету імені І. Франка на спеціальність прикладна математика та механіка.  Там, у Львові, він не тільки здобув освіту, а й зустрів свою долю – кохану дружину Лесю Степанівну.  

null
 

А у 1985 р. Богдан Гапяк став рівнянином, коли приїхав після закінчення вузу по розподілу  до нашого міста. Працював на Радіозаводі, пізніше разом зі своїм другом Віктором Прищепою створив компанію «Пульсар і Ко», а з 1998 року є одним із співвласників рівненської «Нетканки». За останні двадцять п’ять років, відтоді коли Богдан Володимирович працює на фабриці, вона перетворилася з рядового рівненського підприємства, якому загрожувала ліквідація, у Лідера вітчизняної легкої промисловості.

null
null

Десятки тисяч кілометрів доріг України побудовані і відремонтовані з використанням геосинтетичних матеріалів Рівненської «Нетканки», десятки тисяч квадратних метрів берегів штучних водойм укріплені  рівненським геотекстилем, майже усі українські м’які меблі, чимала частка одягу і взуття також містять неткані полотна фарбики. Змінилося і саме підприємство – реконструйовані з сучасним дизайнерським підходом територія, сквер з фонтаном біля центрального входу, прохідна, адміністративні приміщення. У планах – капітальний ремонт виробничих приміщень, модернізація обладнання, освоєння нових напрямів виробництва.

null
null
null

Чимало корисного зробив Богдан ГАПЯК і для розвитку мікрорайону Північний, де розташована «Нетканка», особливо тоді, коли був депутатом Рівнеради.  Побудовано відкритий спортивний комплекс з міні-футбольним та баскетбольним майданчиками, реконструйовано двір будинків по вул. Фабрична 1 і 1а, близько десятка дитячих майданчиків, започатковано свято вулиці Фабричної «Мануфактура». 

null

Наразі ювіляр продовжує працювати на благо міста у  рівненському міськвиконкомі.

null


Багатьом рівнянам відомо, що Богдан Володимирович є знаним у місті меценатом, особисто від себе і від «Нетканки» підтримує багато соціальних проєктів, дитячий і професійний спорт (баскетбол, спідвей, футбол), культуру. Зокрема, Наразі Фабрика нетканих матеріалів є одним із офіційних партнерів Народного клубу «Верес», сприяє виступам рівненських спідвейних талантів у Польщі, Словаччині, Чехії та інших країнах Європи. Фотомитці добре знають фотоконкурс «ФеНоМенальне Рівне», започаткований «Нетанкою» і залюбки беруть участь у ньому. За останні роки географія конкурсу значно розширилася, він набув уже статусу всеукраїнського.
 
 
 
 
 
 
null

 

 
 
null

 

 
null

 

null

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Однією з найбільших цінностей у житті ювіляра є віра. Він практично не пропускає недільних і святкових богослужінь, робить щедрі пожертви на церкву.

null

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За значні заслуги перед розбудовою вітчизняної текстильної галузі  та міста Рівне, Богдан Володимирович отримав звання «Заслужений працівник промисловості України», десятки нагород та відзнак від міської ради та міського голови Рівного.

null

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Попри чималу занятість, знаходить ювіляр час і для власних хобі – тихого полювання та риболовлі.

null

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

А ще Богдан Володимирович чудовий сім’янин – люблячий чоловік для дружини, мудрий порадник-татусь для доньки та зятя, дбайливий дідусь для внучок.

null

 

null

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У цей визначний день колектив ПАТ "Рівненська фабрика нетканих матеріалів" вітає Богдана Гапяка з ювілеєм! Медіа-центр «Третя столиця» приєднується до вітань ювілярові! Щиро зичимо Богдану Володимировичу реалізації планів та здійснення мрій, родинного затишку та успіхів у бізнесі, вдалих рішень та цікавих подорожей! І найголовніше, про що мріє нині кожен громадянин України, - бажаємо Перемоги!

null

 

null 

 

null

 

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews