Вихованці гуртка «Спортивна радіопеленгація» із міста атомників - призери відкритої першості Хмельниччини зі спортивного орієнтування

16.03.2023 14:38   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Найвищі нагороди здобули вихованці гуртка «Спортивна радіопеленгація» з міста атомників на відкритій першості Хмельницького обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді (ХОЦТКУМ) зі спортивного орієнтування. Про це повідомили у позашкільному закладі освіти Клуб «Юний технік», де займаються чемпіони з міста-супутника Хмельницької АЕС.

У Першості взяли участь не лише спортсмени Хмельниччини, а й долучились команди Вінницької, Донецької та Дніпропетровської областей. Це не стало на заваді для нетішинських вихованців, які вибороли три перших і одне третє місце.

 Переможці та призери змагань визначались у кожній віковій групі окремо. На найвищу сходинку п'єдесталу у своїх вікових групах піднялися Іван Синявський (категорія Ч16), Анастасія Пастушок (Ж14), Олексій Сухомлин (Ч12), який дебютував на змаганнях відповідного рівня. До трійки призерів у своїй віковій категорії увійшла також Софія Бочарова.

null
Фото з мережі Інтернет

Понад 20 років у Нетішині розвивається цей вид спорту, який поєднує в собі науку та фізичну витривалість. Спортивна радіопеленгація вимагає знань з географії та фізики, розвиває швидкість, спритність, витривалість, гостроту розуму, а ще - привчає спортсмена до відповідальності за власні дії.

Серед досягнень вихованців тренера Людмили Панчук – найвищі нагороди Чемпіонату України, участь у складі збірної нашої держави у чемпіонатах Європи та світу.

Ось і тепер спортсмени готуються до чемпіонату України зі спортивної радіопеленгації, який невдовзі відбудеться у Вінниці.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews