На Рівненщині в рамках «Марафону добра» привітали ветеранів

24.12.2022 18:21   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Вже четвертий рік поспіль напередодні зимових свят команда народного депутата України від Рівненщини Романа Іванісова вітає ветеранів Другої Світовой війни.
 
«Наш Марафон добра продовжує відвідувати тих, кому сьогодні складніше за інших. Вже четвертий рік поспіль напередодні зимових свят їдемо до ветеранів Другої Світовой війни і веземо їм продуктові набори: завжди піклуємося про те, щоб стареньким було, що поставити на стіл. Побували за 25-ма адресами.
 
На превеликий жаль, з кожним роком все меншає свідків і героїчних учасників тієї війни. 98-річний Анатолій Павлович Сущук з с.Боянівка пішов у засвіти буквально за декілька днів до нашого приїзду. Членів моєї команди зустріла донька ветерана. Каже, Анатолій Павлович останнім часом дуже сильно переймався подіями в Україні, молився за хлопців з ЗСУ: «Перед смертю з усіма попрощався, прокляв росію і пішов з життя».
 
А ось Іван Федотович Долгіх тримається. Веде активний спосіб життя, ходить щотижня з товаришами в баню, хоче дожити до дня Перемоги України над російським ворогом.
 
Я дуже вдячний за допомогу у організації привітань Івану Боровику, очільнику спілки ветеранів Рівненщини. Ми постійно на зв‘язку, спілкуємося і в курсі усіх подій, що пов’язані з нашими старенькими. Був приємно здивований отримати від обласної спілки ветеранів Подяку. Ця почесна нагорода - для усіх членів моєї команди.
 
Хочеться побажати нашим шановним ветеранам у Новому році здоров’я, сил і життєвої енергії! Тримайтеся і вірте у Перемогу України!
 
А всіх, хто має стареньких одиноких сусідів, закликаю: допомагайте, полегшіть їм життя! Навіть принесені ліки з аптеки або батон свіжого хліба з магазина - це вже суттєво. А часом і просте щире привітне «Як справи, дідусю?» дають сили! Бо всі разом - ми і є сильна і незламна Україна!», - Роман Іванісов.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews