Все, що потрібно знати про продуктивне спілкування: 4 найкращі книги

16.11.2022 11:57   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Від уміння побудувати ефективну комунікацію у суспільстві залежить не тільки особисте життя, а й успішна кар'єра чи прибутковий бізнес. Знання правил та нюансів знайомства й завоювання прихильності дозволяє уникнути маси непорозумінь та конфліктів у спілкуванні.

Прочитавши ці книги по психології про секрети комунікації з різними людьми, ви навчитеся досягати у спілкуванні поставлених цілей та зробите його легким та комфортним у будь-якій ситуації.

“Я чую вас наскрізь. Як порозумітися будь з ким”

Маючи багаторічний досвід навчання агентів ФБР та поліцейських, Марк Гоулстон навчить вас, як викликати у співрозмовника довіру та отримати від нього бажаний результат. Книга американського психіатра не дає меркантильних рекомендацій, а допомагає встановлювати близькі довірчі контакти з людьми.

null
 

“Як здобути прихильність людей і навчитися впливати на них: рекомендації колишнього агента ФБР”

Видання, що написане колишнім спецагентом ФБР Дж. Шефером та психологом М. Карлінсом, розповідає про прийоми вербування та переговорів ФБР та застосування їх у “мирному” житті. Автори докладно розглядають поведінковий аналіз вербальних та невербальних сигналів, за допомогою яких можна легко отримати розташування будь-якої людини. 

null
 

“Як спілкуватися із психами. Правила взаємодії з неадекватними та нестерпними людьми”

Ще одна книга Марка Гоулстона дає читачеві до рук надійний щит, який необхідний у спілкуванні з токсичними людьми. Часом нам доводиться вести діалог з абсолютно нестерпними особистостями – неадекватними клієнтами чи неврівноваженим керівництвом. Прийоми, з якими нас знайомить автор, дозволяють отримати від спілкування з такими людьми максимальну користь і вийти з нього з мінімальною шкодою.

null
 

“Ніколи не їжте наодинці та інші секрети успіху завдяки широкому колу знайомств”

Найкращий нетворкер у світі Кейт Феррацці написав книгу про мистецтво заводити знайомства та зв'язки. На думку журналу Forbes, Кейт – “сама товариська людина у світі”. У його списку контактів є телефони президентів країн, власників великого бізнесу та рок-зірок.

Книга навчить людей як побудувати довірчі відносини з будь-ким.

null
 

Книгарня “Є” надає можливість доставки замовлення трьома компаніями-перевізниками:

  • Нова пошта;
  • Meest;
  • Укрпошта.

На сайті  книгарні “Є” ви знайдете найбільший асортимент книг українською мовою.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews