Депутат від Рівненщини Роман Іванісов: «Сейм Латвії визнав росію державою-спонсором тероризму!»

11.08.2022 13:41   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
«Сьогодні Сейм Латвії визнав Росію державою — спонсором тероризму!
Таким чином наші колеги відреагували на заяву Верховної Ради, яка була ухвалена до того народними депутатами України. Сейм висловив свою солідарність з українським народом, що для нас дуже цінно», - пише на своїй сторінці у ФБ народний депутат від рівненщини, член Антикорупційного комітету ВРУ Роман Іванісов.
 
Латвійські парламентарі також офіційно закликали країни ЄС ухвалити аналогічні рішення щодо визнання росіі державою - спонсором тероризму та обмежити видачу віз громадянам рф та Білорусі. Адже масштабне вторгнення було здійснено за підтримки і участі Білорусі.
У заяві Сейму насилля щодо мирних українців визнано тероризмом. Представники Сейму як підтвердження багаторічного тероризму з боку росіі називають і незаконні поставки зброї режиму Асада у Сирії, і збиття літака МН-17, і отруєння родини Скрипалів. А звірства, що вчинили російські військові в Україні для досягнення політичних цілей керівництва російської федерації - підтверджені низкою міжнародних правозахисних організацій та моніторингових місій.
 
«Росія використовує страждання та залякування як інструмент у своїх спробах деморалізувати український народ і ЗСУ, паралізувати здатність держави діяти з метою окупації України. Сейм визнає насильство Росії проти мирного населення, яке здійснюється для досягнення політичних цілей, тероризмом, а Росію державою, що підтримує тероризм, і закликає інші країни-однодумці висловити таку думку», -  йдеться у заяві.
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews