Цікавитеся новинами скандіпопу? Ось 6 нових пісень від учасників Мелфесту 2022 року

09.08.2022 11:56   Джерело: RvNews
Опубліковано : Тарас Жак

Melodifestivalen, або Melfest, є найбільшим та найконкурентнішим національним добором до Євробачення в усьому світі, оскільки в ньому беруть участь понад 2 500 учасників, а дивляться – мільйони глядачів.

За право представляти Швецію на європейському пісенному турнірі у 2022 році учасники змагалися на перейменованій арені "Avicii" та "Арені друзів" у Стокгольмі. Переможницею змагання стала Корнелія Якобс (Cornelia Jakobs) із "Сонцем" (Sunshine), але сам конкурс познайомив глядачів із новими іменами, які почали набувати популярності.

А як склалися долі Корнелії та інших учасників після конкурсу? Простежимо подальший розвиток кар'єр 6 учасників.

Cazzi Opoeia – You're My Sunshine

Фіналістка Мелфесту виконала один із найбільших хітів цього року – Мені потрібно ще (I Can’t Get Enough) – популярна пісня, що швидко підхоплюється та надовго залишається в голові та серці.

У липні зірка оголосила через Twitter про довгоочікуваний наступний хіт, Ти – моє сонце (You’re My Sunshine), і сподівається, що ця пісня посяде місце у шведському хіт-параді вище, за 5, якого співачка досягла на початку цього року.

Каззі, справжнє ім'я Моа Анна Марія Карлбекер, не новачок на сцені скандіпопу: у 2009 році вона дійшла до півфіналу шоу "Ідол", а її найперший хіт, "Я – твоя" (I Belong To You), здобув міжнародну славу завдяки реміксу Ді-джея Тєсто.

Вона сподівається, що її новий твір буде не менш популярним.

Theoz – Det Kommer Bli Bra

Зараз кожен користувач інформаційної мережі мріє впливати на громадську думку. Молодь воліє, аби їй підказували геть усе, від того, які кросівки купувати, і до того, як відповідально грати в азартні ігри.

Проте учасник Мелфесту 2022 року, Теоз, не мав жодного впливу на громадську думку. Він розпочав завантажувати власні виконання відомих пісень на YouTube ще у 2016 році, коли йому було лише 12 років, і такі виступи привернули увагу однієї кінокомпанії.

Тому він був відомою поп та кінозіркою задовго до початку регулярних зустрічей із фанатами, як це здебільшого роблять відомі відеоблогери. Згодом він почав відкрито розповідати про внутрішню кухню шоу-бізнесу та ділитися порадами з глядачами.

Його новий хіт "Det Kommer Bli Bra" розвиває його успіх на Мелфесті, поширюючи унікальний стиль за допомогою власної молодості.

Anorska – Clown

Новий хіт Анорски не схожий ні на що, що ви чули раніше. Це дивовижна суміш декількох стилів, від якої по тілу біжать мурашки.

Анорска є дитям співачки та автора пісень Джоани Калліокул'ю, а її 2 попередніх сингли написав творчий партнер Джоани Діно Медангоджич.

Водночас новий твір віщує зміну напряму творчості та грандіозний прорив, що може стати початком серйозного руху.

Medina – Nema Problema

Якщо ви вважали, що після гімну Мелфесту "In I Dimman" цьому дуету більше нікуди рости, ви помилялися.

"Nema Problema" – це ще одна нав'язлива пісня, яку ви точно будете наспівувати або й підспівувати, коли почуєте. За допомогою Джима Торнфельдта (Джокера), члени Медіни сподіваються, що цей твір стане хітом літа та посяде гідне місце в міжнародних хіт-парадах.

Виконавці, пращури яких родом із Тунісу, додали арабських нот у свій твір, аби про їхні коріння нагадували не лише назва дуету. Вони стверджують, що пишуть твори в особливому жанрі, "Хаффла", що є цікавою сумішшю арабських ритмів та хіп-хоп.

Omar Rudberg – Todo de Ti

Новий твір Омара Рудберга натякає нам на латиноамериканські коріння виконавця.

Це перероблений хіт "All That She Wants" гурта "Ace of Base", що в 1990-х роках грав звідусіль. Омар пропонує власне бачення цього твору через власний вірш, покладений на класичну мелодію.

Результатом такого поєднання є сміливий та свіжий сингл, який, з огляду на зростання армії фанатів співака, невдовзі стане досить популярним. Крім того, для цієї пісні Омар демонструє власні таланти в чудовому кліпі у форматі теленовели, що набув популярності завдяки телесеріалу "Незаймана Джейн".

Cornelia Jakobs – Fine

А як справи в переможниці Мелфесту? Після разючого 4 місця на Євробаченні з хітом "Hold Me Closer", зірка зосередилася на роботі над новим матеріалом, разом із новою піснею "Fine".

Ця пісня дуже сильно відрізняється від попередніх творів, адже в цій мрійливій баладі Корнелія розкривається з романтичного боку.

У цьому творі співачка дуже добре підвела до кульмінації, яка потім згасає до окремих чарівних звуків. Це не типово для цієї зірки, але такий підхід працює, і це головне.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews