У Городоцькій територіальній громаді відбулася легкоатлетична «розминка»

09.02.2022 16:29   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

Вкотре «Розминка від чемпіона» об’єднує навколо себе активну і спортивну молодь Рівненщини. Цього разу, один з найпопулярніших спортивно-масових заходів області завітав до учнів Обарівського ліцею.

Гості з «Обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради представили школярам учасницю ХХХІІ літніх Олімпійських ігор в Токіо , майстра спорту України  міжнародного класу з легкої атлетики Катерину Карпюк (Климюк) та заслуженого тренера України Валерія Дубіча. 

Спершу спортсменка розповіла учням про себе, після чого всі учасники заходу могли самі задати питання і більше поспілкуватися з гостею. Дітлахів здебільшого цікавили історії про виступи Катерини на Олімпійських іграх, чемпіонатах Європи і світу, перші кроки у професійному спорті, і шляхи, якими вона популяризує фізичну культуру і здоровий спосіб життя. На всі питання спортсменка давала розгорнуті відповіді, розповідала також про те, що її улюблена дистанція - це 400 метрів, а також як вона готується до наступних навчально-тренувальних зборів.

Досхочу поспілкувавшись зі спортсменкою, діти взяли участь в інтелектуальному конкурсі «Олімпійська вікторина», де кращі знавці олімпійського спорту отримали подарунки. Після цього було проведено розминку, під час якої юнаки та дівчата з очевидним задоволенням і старанністю виконували усі вправи.

Завершився захід фотографуванням на згадку. Після фотосесії учні ще довго брали автографи у титулованої легкоатлетки. 

Пресслужба "Спорт для всіх Рівненщини"


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews