На Рівненщині триває інвентаризація майна

17.01.2022 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

В області триває інвентаризація водних об’єктів, лісових ресурсів, об’єктів державної та комунальної власності. Про це йшлося на засіданні обласної комісії під керівництвом заступника голови ОДА Ігоря Тимошенка.

«Це завдання було визначене у відповідному рішенні РНБО України. Впродовж року фахівці провели великий обсяг роботи з інвентаризації. Наразі розпочато процес систематизації та узагальнення об’єктів державної і комунальної власності області», - наголосив Ігор Тимошенко.

На засіданні проаналізували кроки, що вже зроблені для виконання зазначеного завдання, озвучили проблеми проведення інвентаризації.

За словами директора департаменту економічного розвитку і торгівлі ОДА Костянтина Мокляка, наразі проведено інвентаризацію нерухомого державного та комунального майна, яке розташоване на території Рівненської області.

Водночас департамент цивільного захисту та охорони здоров’я населення облдержадміністрації продовжує проведення інвентаризації 34 об’єктів обласної комунальної власності, які знаходяться в галузевому управлінні департаменту.

Пресслужба Рівненської ОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews