В одній з громад на Рівненщині учні можуть користуватися міськими автобусами безкоштовно

14.01.2022 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Наприкінці минулого року депутати Вараської міської ради підтримали внесення змін до порядку здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян.

Відтак реалізована ініціатива міського голови Олександра Мензула щодо безоплатного проїзду учнів вараських навчальних закладів в автобусах за міськими маршрутами №7,8,9.

- Ми виконали доручення міського голови, працівники двох департаментів до кінця попереднього року завершили всі юридичні процедури, депутати міської ради підтримали ініціативу і проголосували за виділення коштів для компенсації проїзду тож відтепер школярі у Вараші можуть доїжджати до ліцеїв і гімназії у навчальний період безоплатно, – зауважує директор Департаменту соціального захисту та гідності виконавчого комітету Вараської міської ради Світлана Осадчук.

Згідно з порядком здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян, які перевозяться автомобільним транспортом загального користування за рахунок коштів місцевого бюджету, затвердженого рішенням Вараської міської ради, із місцевого бюджету перераховуються кошти на рахунок перевізника задля покращення соціального життя мешканців громади. Зазначимо, що автобусним перевезенням у м. Вараш за маршрутами №7,8 та 9 займається КП "Благоустрій".

Нагадаємо, що люди пенсійного віку також користуються послугами пільгових перевезень за вищезгаданими маршрутами.

Пресслужба Вараської міськради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews