У Рівному відбулися загальні збори обласної організації  «УДАР Віталія Кличка»

13.01.2022 14:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

У Рівному відбулись збори партійців «УДАРу». До відкритого офісу партії з’їхалися представники районних осередків та партійці з Рівного. Питання №1 порядку денного – обрання делегатів на загальний з’їзд партії, що відбудеться у Києві 4 лютого.

null
 

 

null
 

Одностайно визначено, що делегатами стануть лідер партії на Рівненщині Валентин Демчук та керівники районних організацій: Антон Маєвський (Вараський район), Володимир Іщук (Дубенський район), Сергій Овчинніков (Сарненський район) та Михайо Никитюк, який представляє Рівненський район.

«Приємно відзначити кількамісячну плідну роботу партійців, нині обраних, щоби стати делегатами на участь у партійних зборах у м. Києві. Переконаний, що плідний діалог, причетність до важливих рішень – це ті мотивуючі фактори, які допоможуть моїм партійцями ще більше посилити роботу щодо розбудови осередків на місцях», - прокоментував Валентин Демчук.

Про наших делегатів:

Голова Вараського осередку партії «УДАР Віталія Кличка» - громадський активіст та підприємець Антон Маєвський, знаний у Вараші як пропагандист здорового способу життя, спорту.

Голова Дубенського осередку: Володимир Іщук, управлінець  з досвідом роботи у сфері державного управління більше 15 років, за освітою інженер-енергетик та магістр державного управління. Добре відомий на Дубенщині як фаховий управлінець та кандидат на посаду Дубенського міського голови на місцевих виборах 2020 року.

Голова Сарненського районного осередку «УДАРу»: корінний мешканець Сарн Сергій Овчинніков, голова громадської організації «Спілка водіїв», також відомий громаді як правозахисник та журналіст.

Рівненським районом опікується екс-голова Рівненської райдержадміністрації, колишній керівник «Рівнесільмаш» Михайло Никитюк. Захід відбувся з дотриманням всіх карантинних вимог та обмежень. Учасники зборів мали при собі відповідні ковідні документи. 

Захід відбувся з дотриманням усіх карантинних обмежень та вимог. Учасники зборів мали при собі відповідні ковідні документи.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews