На Рівненщині запрацював «Навчальний центр публічних службовців Юрія Єханурова»

11.01.2022 14:52   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

Навчальний центр публічних службовців Юрія Єханурова запрошує Голів ОТГ та працівників територіальних громад пройти навчання в Навчальному центрі у 2022 році. Тут можна отримати професійні знання від авторитетних, досвідчених фахівців, прізвища яких багатьом знайомі, чий авторитет та професіоналізм підтверджено роками служіння державі та у публічній діяльності.

Завданням Навчального центру публічних службовців Юрія Єханурова - є створення умов для передачі відомими фахівцями власного практичного досвіду новим поколінням публічних службовців. Навчальним центром розроблено спеціальні навчальні програми, що поєднують необхідну теоретичну базу знань з управління місцевими громадами з практичними прикладами. Базуючись на викликах сьогодення, викладачами Навчального центру проведений всебічний аналіз втілення різноманітних стратегій, практичного вирішення багатьох питань, що виникають у діяльності громад.

Навчальний план центру побудовано за принципом комплексного системного навчання із накопичуваним ефектом засвоєння учбового матеріалу.

Учбовий рік розподілено на щомісячні модулі, кожен модуль присвячено відповідній темі, що буде досконало вивчатися щотижня, наприкінці модулю буде проводитись тест із ступеня засвоєння навчального матеріалу. Навчання буде проводитись дистанційно у режимі он-лайн на власній електронній платформі Навчального центру, записи лекцій та інформаційних сесій будуть зберігатися в іменних учбових кабінетах слухачів курсу.

У підсумку навчання слухачі кожного модулю отримають Сертифікат успішного проходження навчання за темою (за умови позитивної здачі фінальних тестів), або Сертифікат про прослуховування курсу (за умови недостатньої кількості балів фінальних тестів).

Наприкінці року, слухачі, що склали усі тести позитивно, отримають Сертифікат про підвищення кваліфікації Навчального центру публічних службовців Юрія Єханурова.
З метою забезпечення ефективності навчання та врахування фінансових проблем сьогодення Центром розроблено лояльну та гнучку систему оплати навчання.

Щорічний доступ до електронної платформи навчання кожної кафедри складає 37600 гривень на рік та надає громаді право направити на навчання необмежену кількість слухачів – працівників органів місцевого самоврядування, або тих осіб, що відносяться до кадрового резерву громади.

Щорічний доступ до електронної платформи з вільним доступом до навчальних матеріалів усіх кафедр складає 250 000 гривень. Громада може і у цьому випадку направити на навчання необмежену кількість слухачів, кожен з яких буде мати власний учбовий кабінет та отримає електронні сертифікати у разі успішного складання тестів.

Громади можуть також провадити оплату навчання по кожному навчальному модулі окремо. Доступ до навчальних матеріалів по окремому модулю кожної кафедри коштує 7500 гривень.
Кількість слухачів від громади у 2022 навчальному році також не обмежена.

Для громад - членів Всеукраїнської асоціації ОТГ, до грудня 2022 року пропонуються спеціальні умови навчання – знижка 10% від вартості навчання та повний доступ до спеціальних факультативних секторів Навчального центру публічних службовців Юрія Єханурова – Дискусійного клубу та Вільної кафедри.
Навчальний рік розпочинається у березні та триває до грудня 2022 року.

У Навчальному центрі буде 14 кафедр, з них 7 вже працюватиме з березня 2022 року:

1) «Управління та розвиток персоналу»,
2) «Публічного управління та адміністрування»,
3) «Управління проєктами»,
4) «Комунікацій та зв'язків із громадськістю»,
5) «Управління майном та земельними відносинами»,
6) «Кібербезпека та діджиталізація»,
7) «Правового забезпечення».

Протягом 2022 року розпочнуть роботу кафедри:

8) «Організаційної роботи, документообігу та контролю»,
9) «Управління публічними фінансами»,
10) «Управління культури, туризму і креативних індустрій»,
11) «Екології, охорони довкілля»,
12) «Управління соціальними відносинами, охороною здоров’я та освітою»,
13) «Соціально-економічного розвитку».
А також буде «Вільна кафедра», на якій буде навчання за темами, які не увійшли до спеціалізованих кафедр.

Питання щодо навчального процесу можна задати Регіональному представнику Навчального центру публічних службовців Юрія Єханурова у Рівненській області Миколі Шустову за номером телефону: 067 360 71 11.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews