Рівненська письменниця презентувала книжечку для дітей «Таємниця лялечок-ангелів»

24.12.2020 08:54   Джерело: RvNews
Опубліковано : Віра Мельникова
Кажуть, що напередодні Нового року трапляються дива. Справжнім дивом-казкою став сьогоднішній літературний захід ‒ презентація книжечки для дітей «Таємниця лялечок-ангелів» членкині Рівненської організації НСПУ пані Іванни Голуб.
 
Презентація відбулася в обласній бібліотеці (на Лебединці) в кімнаті для сімейного читання. Ведуча заходу - Наталія Войтович ознайомила присутніх з творчим доробком письменниці, зауваживши, що пані Іванна попри велику зайнятість (в її сім’ї 6 дітей!) має неабиякий творчий потенціал і широке коло інтересів. Письменниця повідомила про історію створення книжки.
 
А художниця Анна Іллюк розповіла про те, як вона робила ілюстрації до тексту, як намагалася передати своїми малюнками задум авторки.
 
Пані Іванна також запропонувала усім присутнім взяти участь у майстер-класі ‒ виготовленні новорічних янголів-оберегів.
 
Запрошені вітали письменницю з новою книжкою, бажали здоров’я, творчого натхнення і подальших успіхів у написанні літературних творів. Серед прихильників творчості письменниці були: голова Рівненського відділення Всеукраїнської національної музичної спілки України Андрій Пастушенко, Раїса Цапун, доцент кафедри музичного фольклору РДГУ, письменниця Віра Мельникова, Лілія Слесаренко, заввідділом обслуговування, Марина Гоярчук, провідний бібліотекар відділу абонементу, працівники бібліотеки та читачі.
 
null
Фото: Віра Мельникова

null
Фото: Віра Мельникова

null
Фото: Віра Мельникова

null
Фото: Віра Мельникова

null
Фото: Віра Мельникова

null
Фото: Віра Мельникова

null
Фото: Віра Мельникова

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews