Віктор Шакирзян привітав ветеранів будівельної галузі Рівного

10.08.2020 22:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Сьогодні, голова ГО "Рівне Разом" Віктор Шакирзян зустрівся із будівельниками ветеранами. Вони пропрацювали у будівельній сфері не одне десятиліття і мають колосальний життєвий і виробничий досвід. Тож, згадана громадська організація вирішила не просто привітати їх з професійним святом, а й почути їхнє бачення розвитку  нашого міста.

«Сьогодні ми відзначаємо людей, які збудували місто, створили обличчя Рівного таким, яким ми його бачимо тепер. Спілкуючись з ветеранами будівельної галузі відчуваєш, що таке професійність, чіткість, пунктуальність і дисципліна. Заслужені будівельники прийшли на зустріч з великою кількістю пропозицій, з тим, що реально можна зробити вже зараз, щоб покращити ситуацію у Рівному», - розповів голова громадської організації Віктор Шакирзян.

За словами голови громадської організації “Рівне Разом” Віктора Шакирзяна, завдяки цій зустрічі вдалося виокремити та актуалізувати чимало важливих проблем.

Зокрема, ветерани будівельної галузі нарікають на відсутність у нашому місті справжнього господаря. Вважають, що наразі потрібно зупинити хаотичну забудову в обласному центрі. Крім того, нагальним питанням є ремонт житлового фонду, адже у великої кількості багатоповерхівок значний ступінь зношеності. Та найбільше їм прикро через те, що Рівне більше не виглядає чистим, охайним і квітучим.

Віктор Шакирзян у свою чергу зауважив, що порушені під час зустрічі питання необхідно вирішувати. І волонтери громадської організації “Рівне Разом” активно цьому сприятимуть.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews