Віктор Шакирзян лідирує у передвиборчій гонці в Рівному

10.08.2020 20:05   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

На початку серпня у Рівному провели соціологічне дослідження. Одним із головних питань дослідження було визначення лідерів передвиборчої гонки в обласному центрі.

За підсумком опитування стало відомо, що рівняни на теперішній момент найбільше симпатизують Віктору Шакирзяну. За нього вже готові віддати свої голоси на виборах міського голови 21,2 % жителів. Це говорять ті, хто визначився зі своїм вибором і готовий прийти на виборчі дільниці. Найближчим переслідувачем Віктора Шакирзяна є Святослав Євтушенко. Він відстав майже на 5%.

Також у першій п'ятірці йдуть Галина Кульчинська, Олег Осуховський, Олексій Муляренко.

Навіть, при моделюванні результатів виборів міського голови Рівного з урахуванням партійності кандидатів, Віктор ШАКИРЗЯН, як самовисуванець, теж перемагає, маючи найбільшу підтримку виборців.

Соціологічне дослідження проводила група "Вибір" під керівництвом Романа Микитюка. Він має багаторічний досвід роботи в даній сфері. Роман Микитюк чимало попрацював і на Всеукраїнському масштабі. Мова йде про про групу «Рейтинг» та TNS. Варто відмітити і точність його досліджень.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews