Коли звільнять керівників поліських райвідділів Нацполіції на Рівненщині, Волині і Житомирщині?

14.08.2019 21:50   Джерело: RvNews
Опубліковано : Любомир Тлумак

Глава Національної поліції України Сергій Князєв на брифінгу у Рівному повідомив, що звільнення керівників поліських райвідділів Нацполіції на Рівненщині, Волині і  Житомирщині за дорученням Президента України Володимира Зеленського розглянуть на засіданні колегії мністерства внутрішніх справ 20 серпня.

- Це звернення щодо звільнення було саме до мене, а також до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Хочу довести, що 20 серпня у Києві відбудеться розширене засідання колегії МВС. Серед запланованих питань будуть також проблемні, зокрема звіт поліцейського сегменту, де буде розглянуто і вирішено і кадрові питання.

Таким чином  ми відповідно прореагуємо законним шляхом на рекомендації Президента. Я розумію всі претензії і проблеми з боку влади до деяких сегментів Національної поліції, - зазначив на брифінгу у Рівному Сергій Князєв. 

Нагадаємо: на нараді у Житомирі щодо незаконного видобутку бурштину Президент України Володимир Зеленський звернувся до Сергія Князєва з вимогою звільнити  керівників 9-ти райвідділів поліції у Житомирській, Волинській і Рівненській областях.

Що стосується Рівненщини, то це Рокитнівський, Дубровицький, Володимирецький, Зарічненський і Сарненський райони. 

 За матеріалами відділу  комунікації ГУ НП у Рівненській обл.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews