Пригода на Млинівщині: для інстинктів мапи не треба

08.08.2019 20:47   Джерело: RvNews
Опубліковано : Віталій Тарасюк

В одному із сіл Бокіймівської об’єднаної територіальної громади на Млинівщині сталася цікава пригода: із хліва місцевої газдині зникла 120-кілограмова свиня. Яким чином куцька вибралася із закамарків господарської споруди – історія, як кажуть, замовчує.

Зрозуміло, що господиня забила тривогу. За кілька днів із допомогою місцевих детективів-всезнайків вдалося з’ясувати місцеперебування зниклої свині: вона облюбувала хащі за селом. Як не намагалася жінка заманити пропажу до свого хліва, але в неї нічого не виходило. Тож їй, хіба що, залишалося підгодовувати блукаючу хрюшу за селом.

Минав час і склалося враження, що свиня здичавіла: комфортно почувалася в зарослях, хоча корм від своєї хазяйки справно і апетитно споживала. У свою чергу господиня виношувала плани, як, все-таки, не втратити 120-кілограмовий господарський набуток. Хтозна, яким був би фінал цієї історії, якби не природа…

Йдеться не про хащі і мальовниче  довкілля навколо Вовнич, а фізіологічні інстинкти тварини. Свиня, як зазвичай кажуть у наших селах, зірвалася до кнурів. Відтак без будь-яких додаткових стимулів  побрела до хліва, де її чекав вгодований кавалер. І не здичавіла, і дорогу без мапи сама знайшла…

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews