Змагання з великого тенісу серед студентів України відбулося в Острозі

30.05.2019 21:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

Всеукраїнські змагання з великого тенісу серед студентів відбулися в Острозі. У турнірі «OA open» брали участь 15 представників закладів вищої освіти. А тривав турнір упродовж 25–26 травня на кортах Національного університету «Острозька академія».

Спортивні змагання приурочили 25-річчю відродження НаУОА. Поборотися за звання «першої ракетки» завітали гості з Києва, Харкова, Рівного, Нетішина. Організовували захід ГО «Братство спудеїв» НаУОА, Тенісний клуб Острога, сектор молоді і спорту Острозької РДА. Як зазначили організатори, мета турніру – активізувати великий теніс і поширювати цю гру серед молоді, налагоджувати комунікацію між студентами з різних закладів вищої освіти України.

У результаті напруженої дводенної боротьби визначилися переможці. Ними стали:

серед юнаків

І місце – Богдан Куришко;

ІІ місце – Андрій Цибуля;

ІІІ місце – Андрій Остапчук.

Серед дівчат:

І місце – Яна Заремба;

ІІ місце – Анна Басюк;

ІІІ місце – Ксенія Корепанова.

«Це перший наш турнір, але, думаю, не останній. Це тільки початок. Наступного року проведемо аналогічні змагання, тож запрошуємо знову приїхати!» відзначив Сергій Білюк, один із організаторів.

Змагання відбулися за підтримки друзів і партнерів. Спонсори заходу: Володимир Степанюк(піцерія «Маестро»), Віталій Сасовський (продуктова гуртова база в Острозі), депутат міської ради Григорій Аршинов, приватний підприємець Валентин Притула, НаУОА, відділ з питань молоді і спорту виконкому Острозької міської ради.

Джерело: https://ostrog.rayon.in.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews