Професійні бої зі змішаних єдиноборств ММА повертаються до Рівного

18.01.2019 13:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Рівне знову прийматиме професійний турнір зі змішаних єдиноборств ММА. Другого лютого у наше місто з'їдуться спортсмени з України і не тільки аби визначити між собою сильніших.

Турнір «RFP 68: Only forward» збере кращих з кращих. Наразі відомо, що відбудеться більше 10 професійних поєдинків серед яких будуть і можливі за чемпіона ліги Міжнародної ліги «Real Fight Promotіon».

Традиційно, окрім яскравих поєдинків на глядачів чекатиме шоу-програма та ще багато цікавого.

«Останній турнір на Рівненщині ми проводили влітку у Гощі. Нині ж активно готуємося. Зараз можу сказати, що всі хто прийдуть - не будуть розчаровані, як і було раніше. Професійний спорт є професійний спорт. Дуже високий рівень бійців і серйозна підготовка. Більше деталей повідомимо згодом», - розповів представник «Real Fight Promoton» у Західній Україні Богдан Романович.

Початок турніру 2 лютого о 19.00 у пабі «Сталева Гора». Більш детальніше про подробиці та учасників організатори розкажуть пізніше.

За матеріалами інформаційної служби «Real Fight Promotіon».

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews