Чиновники відвідали Катеринівську колонію

15.11.2018 18:50   Джерело: RvNews
Опубліковано : Яна Замкова

У Катеринівській виправній колонії, що на Сарненщині, працювала виїзна спостережна комісія. Її очолив перший заступник голови Рівненської ОДА Віталій Ундір, інформує прес-служба ОДА. 

Комісія оглянула умови утримання засуджених, стан їх побутового, медичного та санітарного забезпечення. Відвідали зону проживання, харчоблок та перевірили умови праці. У виробничій зоні ув’язнені працюють з деревом, металом та каменем. Річний обсяг виробництва складає понад 4,2 млн. грн. Комісія пересвідчилася, що продукція переробки каменю в колонії є якісною, а тротуарна плитка може гідно конкурувати з іншими українськими виробниками. 

Присутні поспілкувалися із засудженими, у результаті чого переконалися, що у колонії дотримуються прав ув’язнених. По завершенню візиту члени комісії підвели підсумки, визначили ряд пріоритетних напрямів роботи.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews