День відкритих дверей для студентів відбувся в Рівненській юстиції

30.09.2018 20:48   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Напередодні професійного свята – Дня юриста – в Управлінні державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Рівненській області відбувся День відкритих дверей. Рівненські студенти правничих факультетів познайомились з професією державного виконавця, інформує сайт Рівненської юстиції.

На екскурсію завітали студенти Рівненського інституту Київського університету права, Міжнародного економіко-гуманітарного університету, Національного університету водного господарства та природокористування, Рівненського кооперативного економіко-правового коледжу. Такий захід відбувся в рамках всеукраїнської акції.

Студенти познайомилися з роботою Управління державної виконавчої служби, поспілкувалися з його працівниками, дізналися більше про те, чим займаються структурні підрозділи управління, які їхні основні функції та напрямки діяльності. А також взяли участь у інтелектуальній грі на юридичну тему, переможці якої отримали подарунки. Окрім того, молодь завітала на екскурсію до Рівненського міського відділу ДВС.

– Сьогодні ми намагаємося змінювати принципи роботи державної виконавчої служби, запроваджувати нові сучасні підходи, змінювати психологію державного виконавця і саму філософію виконавчої служби. А тому вакансії державних виконавців нині актуальні. Дуже хотілося б, щоб в цю професію приходили розумні, ініціативні, чесні і справедливі молоді люди, які б підтримували і допомагали впроваджувати реформи Мін’юсту у цьому напрямку. До того ж сьогодні посада державного виконавця має вагомі перспективи, і що не менш важливо - гарний матеріальний стимул. Тому сподіваюся, що сьогоднішні студенти вже завтра стануть частиною команди Рівненської юстиції, – зазначила під час зустрічі начальник Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Оксана Сальчук.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews