«Верес» - знову перемога!

У першому матчі другого кола чемпіонату України у другій лізі рівненський “Верес” у гостях подолав хмельницьке “Поділля” – 1:0.

24.09.2018 22:50   Джерело: RvNews
Опубліковано : Микола Пікула

Поєдинок команди розпочали традиційно: гравці “Поділля”, на правах господарів, намагалися контролювати м’яч, гравці “Вересу” прагнули досягти успіху після розіграшів кутових та штрафних. Вже на 15-й хвилині новачок рівнян Марат Даудов саме зі штрафного виконав небезпечну подачу у штрафний майданчик подолян, але м’яч пролетів і повз захисників господарів, і мимо гравців “Вереса”.  “Поділля” теж не відсижувалося у обороні, тому наш воротар Максим Бабійчук без роботи не залишався.

Час ішов, гравці обох команд атакували, але до вирішального удару справа не доходила. І коли вже здавалося, що глядачі гола так і не побачать,  ворота «Поділля» суддя Осавуленко призначив пенальті. Так він покарав хмельничанина Алішера Якубова за те, що він притримав рівнянина Ярослава Рафальського за футболку неподалік воріт. А 11-ти метровий удар впевнено виконав Антон Котляр. Отож, перемога рівнян під орудою новоспеченого, вже повноцінного головного тренера  “Вереса” Олега Шандрука.

У рівнян зараз 14 очок і шосте місце. У суботу, 29 вересня, вони у гостях: гратимуть з житомирським «Поліссям».

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews