Вболівальники "Вереса" їдуть до Хмельницького із подарунками

21.09.2018 10:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Ініціативна група рівненських уболівальників їде на матч десятого туру чемпіонату Другої ліги до Хмельницького - із подарунками. Подарунки - адресовані вихованцям Хмельницького обласного спеціалізованого будинку дитини "Берізка". Про це повідомляє сайт НК «Верес»

- Ми - вболівальницька спільнота. Активні вболівальники, які дуже часто їздять на виїзд за своєю командою. У Вінниці ми започаткували традицію - приїздити не лише на футбол, але й робити добрі справи. Ми вже відвідували з солодощами Вінницький будинок дитини. Тепер з такою ж метою завітаємо до Хмельницького. Вже є певні домовленості із керівництвом закладу. Хочемо привезти діткам солодощі. А також - спільно з Рівненським академічним обласним театром ляльок та за сприяння керівництва Народного Клубу - збираємося показати там виставу для діток трьох-чотирьох років, - каже Валентин Ляхов.

Перед матчем - покажемо виставу, потім разом з акторами театру - погуляємо і всі разом відвідаємо матч.

Зараз нас: 13 акторів театру і 30 вболівальників. Вже домовлено за автобус на 50 місць. Сподіваємося, що до виїзду з Рівного - заповнимо усі місця.

Нагадаємо, окрім подарунків діткам у інших містах України, група ініціативних вболівальників "Вереса" - регулярно допомагає і Рівненському спеціалізованому будинку дитини. Вболівальники закликають долучатися до доброї справи усіх рівнян, не залежно від спортивних уподобань.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews