У Дубні, Здолбунові, Рівному грали в благодійний футбол

Естафету передали Рівненському району, щоб зібрати кошти хворому Данилку Черетку

16.09.2018 23:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Анна Лимич

За ініціативою єпархії УПЦ КП і благодійної організації «Елеос-Рівне» засобом проведення благодійних футбольних матчів у Дубно, Здолбунові та Рівному збирають кошти на лікування дітей хворих на рак.

Під час підготовки і проведення матчів щоразу збиралося до 100 тисяч гривень і передавалися тим, кому конче необхідна допомога.

Четвертий благодійний футбольний матч відбудеться 7 жовтня у с. Зоря Рівненського району.  Кошти цього разу будуть збиратися на лікування від раку дитини – дворічного Даниїла Черетка з Оржева, котрий зараз перебуває у клініці в Німеччині.

До збору коштів на лікування маленького Даниїла долучається весь Рівненський район. Благодійні акції в школах, шкільні ярмарки, де продають власноруч зроблені вироби,  при цьому залучаючи дитячі й юнацькі громадські організації – пластунів і скаутів. Звісно, заходи з милосердя проходитимуть і в закладах культури Рівненського району. Вони почнуться тепер і триватимуть майже місяць, аж до початку футбольного матчу.

До слова, команда гравців від єпархії УПЦ КП і благодійної організації «Елеос-Рівне» –  уже сформована. А от рахунок тут, напевно, особливого значення не має, головне – разом перемогти підступні хвороби і взамін болю подарувати людям радість і щастя відчувати, що про тебе є кому потурбуватися.

                                                                                                        

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews