Допоможімо Яні Униченко з Рівненщини одужати!

18.07.2018 14:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Талановита художниця та волонтерка, яка присвячує багато часу навчанню дітей та допомозі особливим людям, нині сама потребує допомоги.

null
Фото з особистої сторінки Яни Униченко у Фейсбуку

Із пневмонією потрапила до реанімації Рівненської обласної клінічної лікарні Яна Униченко. Стан у дівчини важкий, проте є покращення. Тож нині на лікування необхідні не малі кошти. Усі, хто бажає допомогти, можуть перерахувати гроші на картку Ощадбанку 5167490094325512 (Униченко Яна).

Номер телефону волонтерки Тетяни Ярмолюк (Король) 068 0062405.

null
Фото з особистої сторінки Яни Униченко у Фейсбуку

Допоможімо переселенці з Луганщини одужати! Їй зараз так необхідна наша підтримка.

Яна Униченко переїхала з окупованої зони на Сході України у 2014-му. З цього часу проживає на Рівненщині. Художниця навчає діток, долучається до багатьох волонтерських проектів. Її розписи прикрашають стіни багатьох будинків Здолбунова та Рівного. Зокрема, розмальовувала вона стіни однієї із залів Здолбунівського районного історико-краєзнавчого музею, фасад будинку, у якому довгий час проживала у Здолбунові, стіни одного з корпусів Національного університету водного господарства та інші. 

null
Фото з особистої сторінки Яни Униченко у Фейсбуку

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews