У Рівному відкрила новий сезон оновлена «Зеленка»

04.06.2018 10:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Віра Мельникова

У неділю 3 червня в парку культури та відпочинку ім. Шевченка відбулося відкриття літньої естради. Місце її локації в народі називають «Зеленка».

Сотні рівнян стали свідками чудово підготовленої музично-хореографічної програми на новій сцені зеленого театру. Найкращі художні колективи міста показали глядачам свою майстерність.

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Міський голова Рівного Володимир Хомко. Фото з мережі Інтернет

Потішила своєю віртуозною грою на електроскрипці учасниця міжнародних конкурсів, магістр мистецтв  скрипалька Людмила Скрипка. Вона продемонструвала  неабияку індивідуальну майстерність у поєднанні з сучасними технологіями. Чудо-скрипку для неї створив рівненський майстер Олег Шевчук. Майстерність виконавиці,  привабливе звучання інструмента зачаровували слухачів, мелодія линула далеко ошатним зеленим парком.

null
Людмила Скрипка.  Фото Віри Мельникової

У драйвовому ритмі представили свій  танцювальний вишкіл учасники зразкового художнього колективу  «Лайт» з  Палацу дітей та молоді. А Максим та Галина Давидюки заспівали пісню, яка підкорила публіку своїм злагодженим співом і прекрасною манерою виконання. Ще довго линули пісні й звучала запальна танцювальна музика.

null
 Фото Віри Мельникової

А в цей час на алеях парку відбувалось справжнє народне гуляння. Люди цілими сім’ями поспішали на відкриття літнього сезону «Рівне. Літо. Музика», дітлахи мали змогу поспілкуватись  і сфотографуватись з кумедними «ведмедями», з «живими»  скульптурами, поласувати смачним морозивом в кафе на свіжому повітрі. Цікаво, захоплено відбувався  сімейний квест: на переможців чекав суперприз – гіроскутер.

null
 Фото Віри Мельникової

Що ж, подякуймо за гарно проведений час організаторам свята – Управлінню культури і туризму виконавчого комітету Рівненської міської ради та побажаймо  і надалі тішити рівнян цікавими і оригінальними культурними заходами.

null
 Фото Віри Мельникової

 

null
 Фото Віри Мельникової

 

null
 Фото Віри Мельникової

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews