Родина з села Новостав на Рівненщині встановила зв'язок з онукою своєї родички, що стала принцесою Сіаму (ВІДЕО)

26.02.2018 11:08   Джерело: RvNews
Опубліковано : Лариса Чайка

На нашому сайті під рубрикою «Історичні сенсації краю"  кілька місяців тому було опубліковано історію нашої землячки Каті Десницької, яка стала Сіамською принцесою. Історія ця, записана від родичів цієї незвичайної жінки з незвичайною долею із села Новостав Рівненського району, зацікавила не тільки читачів, але й журналістів-пошуковців. В грудні 2017-го року приїздила на Рівненщину столична знімальна група телепрограми «Чекай на мене», а 19 січня телепрограма вже вийшла в ефір. Нещодавно наші земляки мали нагоду її переглянути в повторі. Є чимало відгуків.

Героїня сюжету Олександра Андріївна Корсюк, мама якої була хрещеницею принцеси Сіаму та їздила на зустріч з нею в Париж. Мама розповідала своїй дочці про свою тітку й хрещену матір Катерину Десницьку й ці спогади залишилися в пам’яті Олександри на все життя. Та ще фото, на яких красуня Катерина у своєму найкращому віці.

Тож знімальній групі ТК "Інтер" з Києва було що робити в Новоставі.

На зустріч з онукою принцеси Нарісарою, яка проживає в Таїланді  в тому ж самому будинку свого дідуся, де проживала принцеса На Підсанулок Катерина Десницька та мала прибути на програму, до Москви відрядили племінницю Олександри Андріївни Аллу. На жаль, омріяна зустріч не відбулася. Через певні обставини Нарісара до Москви не прибула, однак на програмі влаштували зустріч по Скайпу. Отож онука принцеси вже знає, що у неї є родина в Україні й цікавиться нею.

Читайте також: Історичні сенсації краю - принцеса Сіаму родом з Волині

 Хто не бачив цієї програми, можете переглянути. А я сподіваюсь, що незабаром буде продовження цієї теми й Нарісара розповість своїй українській родині більше.

https://www.youtube.com/watch?v=m7K1hFIfOig


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews