Кубок "SPEEDWAY FRIENDSHIP CUP" рівненські спідвеїсти передали у Рівненський краєзнавчий музей

05.12.2017 09:37   Джерело: RvNews
Опубліковано : Галина Данильчук

У Рівненському краєзнавчому музеї відкрилась невелика, але яскрава виставка досягнень і перемог спортсменів нашого улюбленого рівненського спідвею.

null
 Фото Галини Данильчук

За ініціативи голови Клубу вболівальників рівненського спідвею Сергія Головні в музеї одночасно з відкриттям виставки підвели підсумки спортивного сезону 2017 року.

null

Найкращим гонщикам у дорослих та юніорських категоріях, тим, які показали найкращий час заїзду, жагу до боротьби та ще найкращому юнаку з дитячої юнацької секції було вручено гранти.

null
 Фото Галини Данильчук

Вітати спортсменів прийшли міський голова Рівного Володимир Хомко та голова облдержадміністрації Олексій Муляренко, які всіляко підтримують розвиток цього виду спорту.

null
 Фото Галини Данильчук

Вітання та пам’ятні подарунки спідвеїсти одержали і від партнерів змагань, які були вручені представниками фірм "Сталь-М", "CarBus", "Агро-Центр", InterCars.

null
Григорій Хлиновський.  Фото Галини Данильчук

Учасники урочистостей в музеї вітали легенду рівненського спідвею - Григорія Хлиновського, якому нещодавно виповнилось 70 років.

null
 Фото Галини Данильчук

Подією 4 грудня стала передача в музей кубка «SPEEDWAY FRIENDSHIP CUP», який Рівненський спортивно-технічний клуб завоював у рамках Міжнародної ліги спідвею.

null
 Фото Галини Данильчук

На виставці до старого мотоцикла, який багато років тому передав в музей легендарний Віктор Трофімов, додались кубки, медалі, одяг, фотографії, які вже складають сьогоднішню історію найбільш популярного і улюбленого рівнянами виду спорту. Хочеться вірити, що весь цей завойований на гаревих доріжках переможний арсенал, колись таки займе достойне місце в окремому музеї «Спортивної слави Рівного».

null
 Фото Галини Данильчук

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews