Водії радіють: ремонт проблемної дороги на вулиці Шухевича у Рівному таки розпочали

15.06.2017 07:08   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марія Соколенко

Таки дочекалися. Так, у Рівному проблемну дорогу на вулиці Шухевича почали ремонтувати. Вчора вже з самого ранку можна було спостерігати, як кілька машин та працівники ШЕУ так би мовити зрізають горби на асфальтному покритті. Водії такій новині радіють, адже цей відрізок шляху завжди завдавав кермувальникам багато прикрощів.

– Майже кожного дня їжджу тут. Стараюсь оминути цю дорогу іншою. Якщо буде краще, то будемо їздити. А так оминаємо постійно, – каже водій Олексій. 

– Цей відрізок дороги, а саме вулицю Шухевича, на моїй пам`яті не ремонтували. У зв’язку з цим за ці роки дорога просто перетворилася у жах. Ям по суті не було, але горби, важковаговий транспорт їздить і він, відповідно, розбиває дорогу. Більшість моїх знайомих водіїв намагаються вулицю Шухевича станом на сьогодні обминати, – говорить водій Дмитро.

 – Я мешкаю в будинку на Шухевича 2. І мені взагалі простіше переїжджати на цю вулицю через арку, але оскільки ця дорога у жахливому стані, то я їду своєю машиною і часто можу зачепитися днищем, тому я об’їжджаю через Коновальця і виїжджаю біля ОККО. Це, звісно, дальше, але мені простіше проїхати там, ніж пошкодити свій автомобіль, – говорить мешканець вулиці Михайло. 

Нагадаємо, що ще тиждень тому на цьому місці активісти влаштовували акцію, під час якої білою фарбою обмальовували вибоїни, потім викликали поліцію, з якими зокрема і вимірювали ями та канави. Втім, на цьому все і закінчилося. Тому активісти влаштували ще один автопробіг «за» європейські дороги, але вже на вулиці Макарова. 

– Наша акція закінчилася на вулиці Макарова тим, що начальник ШЕУ сказав, що не має коштів на ремонт, навіть на ямковий. Як ми бачимо, кошти на вулицю Шухевича вони таки знайшли. Було виділено біля 200 тисяч гривень на сьогоднішній ремонт. В подальшому ми будемо добиватися все ж таки ремонту на вулиці Макарова, – говорить голова ГО «Авто Євро Сила» м. Рівне Юрій Шкурник.

 Все ж активісти святкують перемогу, адже неодноразові акції таки дали позитивний результат. Хоча, Юрій Шкурник зазначає, що ще вчора керівник ШЕУ скаржився, що коштів на ремонт вулиць Шухевича та Макарова немає. А вже зранку ремонтні роботи на Північному таки розпочалися. Разом з тим, активісти кажуть, що масовий пробіг за участі водіїв із інших міст України не відміняється.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews